You are here:--Matières Wood-Stone-Metal

Matières Wood-Stone-Metal

‘Geraffineerde hout, steen en metaaleffecten’

 

Natuurlijke materialen worden steeds meer gebruikt in het interieur, dit is een trend die ook behangfabrikant Origin niet is ontgaan. Met een nieuwe reeks van 3 behangcollecties spelen zij in op het veranderende interieurlandschap. Of je nu kiest voor hout, steen of metaal met 32 dessins in 185 kleurstellingen is er voor ieder wat wils. Behangpapier met het effect van natuurlijke materialen zorgt voor een rustige sfeer in je interieur. Het laat toe om je hoofd helemaal leeg te maken en het drukke ritme van de dag achterwege te laten. Het grote voordeel is dat deze natuurlijke materialen zich makkelijk laten combineren met de verschillende interieurstijlen.

     

 

Matières Wood is een gevarieerde houtcollecties, zonder te vervallen in het traditionele. Zowel sloophout als verkoolde houten planken zijn hierin terug te vinden, ook de kleuren variëren van smaragd groen tot het vergrijsde. Hout in je interieur is tegenwoordig hip en cool, je krijgt een wow-effect met een heel warme uitstraling!

 

Matières Stone zorgt voor een terugkeer van de stenen muren in je interieur en dit zonder terug te keren naar de jaren 80. Vroeger waren bakstenen muren zwaar en donker en zorgden ze voor een verkleinend effect. Tegenwoordig mag het wat subtieler of specialer, en dit zien we niet alleen aan de motieven maar ook aan de kleuren. Deze behangcollectie omvat zowel betonlook, gelaagd marmer, baksteen als kalksteen in grijze tinten en lichtbruin, maar durf gerust eens buiten de lijntjes te kleuren met een muur in het roze of ijsblauw! De oh’s en ah’s bij het binnenkomen in je woning krijg je er gratis bij!

 

Matières Metal is misschien wel onze favoriete collecties van deze trilogie, het is vernieuwend en verrassend. Van verweerde roestige platen tot golfplaten en metalen letters, inspiratie genoeg, uiteraard in de veel gevraagde taupetinten, maar ook in zwart en zilver en waarom zou je niet eens kiezen voor hamerslag? Metaal of staal heeft een aparte glans en geeft dan ook een speciaal effect aan je ruimte, vaak zorgt het voor een strakke industriële look, maar door het aan te kleden met andere materialen kan je de warmte in je woning behouden.

 

Spring snel binnen en kom deze nieuwe behangcollecties zelf ontdekken!

2018-06-04T15:38:28+00:00